06 29 139 193 info@alinakuiper.nl
Alina Kuiper mantelzorgmakelaar

Over mij als mantelzorgmakelaar

Ik help mantelzorgers om meer structuur en overzicht te krijgen, met als doel om mensen in hun eigen kracht te zetten door richting te geven. Samen kijken we naar de mogelijkheden om zo de mantelzorger tot bloei te laten komen.

Mijn kennis over zaken pas ik toe om het doel te behalen. Als ervaringsdeskunidge help ik anders te kijken en zoek ik naar oplossingen. Ik gebruik mijn kennis en netwerk om papierwerk uit handen te nemen, waardoor mantelzorgers zich hierdoor op het werken, zorgen en zichzelf kunnen richten.

Mantelzorger en zoveel meer

Naast mantelzorgmakelaar ben ik mantelzorger.

Ook ben ik vrijwilliger in het welzijnswerk in Vianen. Dat is een welbewuste keuze. Na zoveel jaren fulltime bijgedragen te hebben in onderwijs- en gemeentelijke organisaties als leidinggevende en beleidsmaker wilde ik weer terug naar “de sociale basis”. Ooit begon ik – naast mijn studie – als vrijwilliger bij de Kerst-inn en hielp ik bij taallessen voor allochtone landgenoten.

Veel verandert, maar de waarde van hulp – als klein gebaar – is gebleven.

Ik ben als mens helder en duidelijk, stel vragen om zo goed luisteren, zoek graag dingen uit, bekijk situaties van verschillende kanten en houd van doorpakken.

Beschikbaar op donderdag en vrijdag

Momenteel werk ik drie dagen per week bij de gemeente Altena en ben donderdag en vrijdag beschikbaar als mantelzorgmakelaar. In de verwachting dat mijn tijd voor mantelzorgmakelaar-zijn, zich in de toekomst uitbreidt.

Wat anderen over mij zeggen

Alina is recht door zee, maar met het hart op de goede plek. Ze heeft de zaken goed voor elkaar en is een echte regelaar. Bezit toegang tot alle informatie voor het geven van juiste advies over zorg en regelzaken.

Het telefonische gesprek was heel plezierig. Even iemand die goed luistert en de tijd neemt om vragen te stellen. Het gaat dan over zaken, waar ik zelf nog niet aan gedacht had. Het voelde al snel vertrouwd.

De mantelzorgmakelaar maakt er werk van

Mijn diensten

Bekijk hier mijn diensten als mantelzorgmakelaar voor de mantelzorger of voor de werkgever. 

Voor de mantelzorger

Samen maken we een overzicht van mogelijke ondersteuning en hulp. U kunt het zelf regelen of wanneer gewenst regel ik de zaken voor u. Uw leven als mantelzorger meer in balans. Daar maak ik graag werk van.

Voor de werkgever

Heeft u behoefte aan advies en ondersteuning bij beleid of begeleiding van een medewerker? Ik denk graag met u mee. Uw bedrijf of organisatie met een gezonde werk en mantelzorgbalans. Daar maak ik graag werk van.

Alina Kuiper mantelzorgmakelaar

Alinakuiper.nl | info@alinakuiper.nl | 06 29 139 193 (do. & vr.) | KvK nr. 83241485

© 2023 - 2024 - Alle rechten voorbehouden

Stockfoto's via Pixabay | Grafisch ontwerp door Bureau Simoon | Website door Buro Kriebels