06 29 139 193 info@alinakuiper.nl
Alina Kuiper mantelzorgmakelaar

Wanneer werk en mantelzorg een zorg wordt

1 op de 4 werkenden combineert werk en mantelzorg. De kans is groot dat dit ook in uw organisatie of bedrijf het geval is. Op je werk vertellen dat je mantelzorger bent, is nog niet overal vanzelfsprekend. Soms zijn er wel signalen: vaak thuis iets moeten regelen, vermoeidheid, wat vaker ziek zijn.

Een tijdig gesprek over de combinatie van mantelzorg en werk, flexibiliteit in werktijden en mantelzorgverlof kunnen helpen. Zo voorkomt u als werkgever uitval van uw medewerkers. Juist in een tijd dat elke medewerker telt.

Maak mantelzorg bespreekbaar binnen uw organisatie en bedrijf. Heeft u behoefte aan advies en ondersteuning bij beleid of begeleiding van een medewerker? Ik denk graag met u mee. Uw bedrijf of organisatie met een gezonde werk en mantelzorgbalans. Daar maak ik graag werk van.

Voor de werkgever

Zo kan ik u helpen

Merkt u dat meerdere medewerkers zorgtaken thuis hebben? Mantelzorg blijft en vraagt langdurig tijd en energie. Een evenwichtige combinatie met het werk is niet vanzelfsprekend.

U zorgt goed voor uw personeel en u heeft er belang bij dat ze met plezier bij u werken. Dat wilt u ook doen voor uw medewerkers die mantelzorgers zijn. Daar kan ik u mee op verschillende manieren mee helpen. Het is daarbij belangrijk te kijken wat bij uw organisatie of bedrijf past.

Wilt u uw personeelsbeleid aanvullen met beleid op het gebied van mantelzorg?

Wilt u een set praktische mogelijkheden en afspraken voor mantelzorgende collega’s maken?

Of heeft u vooral behoefte aan praktische ondersteuning voor medewerkers, die vragen hebben hoe zij werk en mantelzorg beter kunnen combineren?

Ik ga graag met u in gesprek en aansluitend bij uw vraag kan ik een voorstel, een plan van aanpak of een aanvulling op uw HR-beleid opstellen. Komen we tot een afspraak, dan leggen we die vast en houd ik u regelmatig op de hoogte van de voortgang.

Alina Kuiper mantelzorgmakelaar

Alinakuiper.nl | info@alinakuiper.nl | 06 29 139 193 (do. & vr.) | KvK nr. 83241485

© 2023 - 2024 - Alle rechten voorbehouden

Stockfoto's via Pixabay | Grafisch ontwerp door Bureau Simoon | Website door Buro Kriebels