06 29 139 193 info@alinakuiper.nl
Alina Kuiper mantelzorgmakelaar

Wanneer mantelzorg een zorg wordt

Voor een ander zorgen is voor u vanzelfsprekend. Door de tijd heen wordt de zorg voor uw partner, kind of zus of broer steeds meer. U vraagt zich af hoe u het allemaal nog geregeld krijgt. Uw eigen leven schiet er wat bij in.

Wat te doen als de mantelzorg zwaarder wordt en meer tijd vraagt? Als mantelzorgmakelaar kan ik met u meekijken en meedenken. Wat is voor u als mantelzorger en degene waar u voor zorgt nodig en belangrijk?

Samen maken we een overzicht van mogelijke ondersteuning en hulp. U kunt het zelf regelen of wanneer gewenst regel ik de zaken voor u. Uw leven als mantelzorger meer in balans. Daar maak ik graag werk van.

Voor de mantelzorger

Zo kan ik u helpen

Na een eerste telefonisch contact breng ik met u uw vragen op verschillende leefgebieden in kaart. Dat betreft zorg, welzijn, wonen, werken en financiën.

Vervolgens maak ik met u een overzicht van mogelijkheden om de situatie op verschillende terreinen te verbeteren.

Daarbij informeer ik u over wet- en regelgeving, uitvoerende instanties en woon, welzijn- en zorgvoorzieningen.

Afhankelijk van wat u nodig heeft, kan ik u helpen met contacten met instanties, gesprekken aldaar en de administratieve en regeltechnische afhandeling.

Kern van mijn werk is: informeren, ordenen, overzicht bieden, meedenken en ondersteunen bij oplossingen. Daarbij houdt u zelf de regie en maakt zelf de keuzes in waar u mij voor wil inzetten. Dat leggen we van tevoren schriftelijk vast.

Ik houd u regelmatig op de hoogte van de voortgang.

Goed om te weten

Mijn werkgebied is de gemeente Vijfheerenlanden en nabije regio.

Veel zorgverzekeringen vergoeden kosten voor de inzet van een mantelzorgmakelaar.

Alina Kuiper mantelzorgmakelaar

Alinakuiper.nl | info@alinakuiper.nl | 06 29 139 193 (do. & vr.) | KvK nr. 83241485

© 2023 - 2024 - Alle rechten voorbehouden

Stockfoto's via Pixabay | Grafisch ontwerp door Bureau Simoon | Website door Buro Kriebels